Praktisk info

Kontakt til klinikken:

Vi opfordrer alle til at benytte sig af muligheden for elektronisk kontakt til klinikken via vores e-portal. Der kan bestilles fast medicin, reserveres tid til konsultation, og sendes forespørgsler til lægerne (e-konsultationer). Det er nemt at bruge vores e-portal. Du går ind på vores hjemmeside www.flik.dk og opretter dig med cpr. nr. og kode under selvbetjening. Vi tilstræber at besvare alle elektroniske henvendelser indenfor 24 timer på hverdage.

OBS! E-konsultationer egner sig ikke til akutte problemstillinger. Har du brug for akut vurdering, skal du kontakte os telefonisk

Brug for vurdering samme dag?

Du skal ringe mellem kl. 8-9.00, såfremt du ønsker en vurdering samme dag. En vurdering kan være telefonisk, over video eller fremmøde. Vi har sat ekstra bemanding ved telefonen i dette tidsrum. Du er garanteret en vurdering, hvis du ringer inden kl. 10.30 samme dag. Hvis du ringer senere, risikerer vi at skulle aflyse andre patienters tid.

Anmodninger om besøg indringes mellem kl. 8-9. Det er en lægelig vurdering, om et besøg er den bedste løsning i det enkelte tilfælde. Lægerne har telefontid mellem kl. 9.15-9.45 og 10.15-10.45, hvor vi primært ringer til patienter, der har anmodet om kontakt telefonisk. Der er kun afsat kort tid til en telefontid, hvorfor du ikke kan forvente længere samtaler om komplicerede problemstillinger.

Øvrige henvendelser:

Receptfornyelse og øvrige henvendelser foregår alle hverdage mellem kl. 9.15 -12.15

Aften-konsultation torsdag kl 15-17 og kun efter forudgående tidsbestilling. E-konsultation (mail til/fra lægen) indbefatter kun korte, afgrænsede spørgsmål, fx svar på blodprøver, celleskrab eller andre undersøgelser.

Recepter Vi vil gerne give dig recepter på fast medicin ved aftalt konsultation, så du er dækket ind til næste konsultation. Du vil så få recept til flere udleveringer. Vær opmærksom på at der gælder særlige regler for recepter på sovemedicin, beroligende medicin og stærk, smertestillende medicin. Recepter på disse typer medicin kræver fremmøde i konsultationen jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.